Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Na Neymarovi sa baví celý svet, deti dokonca mali Neymar challenge
Zdielať na

VIDEO: Na Neymarovi sa baví celý svet, deti dokonca mali Neymar challenge

Brazílsky futbalista Neymar ukázal okrem futbalu na Majstrovstvách sveta v Rusku aj poriadny kus herectva. Na trávniku podľa švajčiarskej televízie strávil viac ako 14 minút. A svojim válaním sa po zemi, baví celý internet.

Ako to už býva zvykom, ľudská kreativita nepozná hraníc. A tak internetom kolujú videá, ktoré bavia celý svet. Pozrite sa. 

Koza ako Neymar

Takto sa na Neymarovi bavia vo videu, ktoré zverejnila facebookova stránka LADbible

Neymar vlastne celý šampionát hral obľúbenú detskú hru, válanie sudov. Z tohto videa je zrejmé, že by sa uživil aj ako bowlingová alebo biliardová guľa. Ale ako aj futbalová lopta, ktorá mu je najbližšia. 

Neymar sa okamžite stal aj súčasťou počítačovej hry: 

https://twitter.com/memerotecadigit/status/1015313723555229697

Na Neymarovi sa bavia aj deti. Pre mnohých z nich je veľkým futbalovým vzorom. Takto si z neho uťahovali na tréningu. Ktovie, možno raz Neymarove válanie sa, sa stane súčasťou tréningového procesu. 

https://twitter.com/thelogosmith/status/1014448000394039296

Brszílskeho reprezentanta Neymara sa zastal aj jeho krajan, dvojnásobný majster sveta Ronaldo. Počas Majstrovstiev sveta vyhlásil, že rozhodcovia ho musia ochraňovať. "Obrancovia idú do súbojov s Neymarov tvrdo a za hranicou pravidiel," povedal Ronaldo vo vysielaní Podcast One Sport Now.

Dvojnásobný majster sveta (1994 a 2002) neobišiel ani kritikov Neymarových divadelných predstavení: "Sú hlupáci a nerozumejú futbalu," vyhlásil Ronaldo. Brazília skončila na šampionáte vo štvrťfinále, keď ju porazilo Belgicko 2:1. 

Súvisiace články