Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slovensku je vyrovnanie národného rekordu na nič
Zdielať na
Futbal

Slovensku je vyrovnanie národného rekordu na nič

Zdroj: Evan Raskob/ilustračné

Ohlasy zahraničných médií na stretnutie Slovensko - San Maríno (7:0) v D-skupine kvalifikácie o postup na futbalové ME 2008

Ohlasy zahraničných médií na sobotňajšie dubnické stretnutie Slovensko - San Maríno (7:0) v D-skupine kvalifikácie o postup na futbalové ME 2008:

UEFA.com (Švajč.): "Slovensko si vďaka až šiestim rôznym strelcom posilnilo sebadôveru na úkor malej ryby tejto skupiny. Dominovalo od úvodu, ale trvalo 24 minút, kým zlomilo odpor San Marína."

iDnes.cz (Česko): "Slováci dali outsiderovi sedem gólov. San Maríno dopadlo v Dubnici v kvalifikácii o Euro 2008 rovnako ako v Liberci. Domáci vyrovnali národný rekord, ale je im to na nič. Už skôr bolo rozhodnuté, že na záverečný turnaj nepostúpia."

Sporting Life (V. Brit.): "Slovensko veľmi pôsobivo rozdrvilo San Maríno."

Goal.com (V. Brit.): "Šesták zažiaril. Vynikajúci kolektívny výkon Slovenska zničil San Maríno a aspoň čiastočne zachránil dojem z nevydareného účinkovania v kvalifikácii. Po prvom polčase by málokto predpokladal, že domáci môžu hrať ešte lepšie, ale oni to v druhej časti dokázali!"

Sportnews.it (Tal.): "Slovensko zadláždilo San Maríno."

Spiegel (Nem.): "Gólový festival Slovákov. San Maríno inkasovalo sedemkrát a po desiatich zápasoch má frustrujúce skóre 1:50."

Fussball Portal (Nem.): "Povinné víťazstvo Slovákov."

Libertas (San Mar.): "Slováci rozsekali San Maríno."

Zdielať na