Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ševelu čaká premiéra na lavičke Slovana už v piatok v Dunajskej Strede
Zdielať na

Ševelu čaká premiéra na lavičke Slovana už v piatok v Dunajskej Strede

BRATISLAVA / Srb Ivan Vukomanovič musel opustiť bratislavské Pasienky po víkendovom šokujúcom zakopnutí Slovana. So Senicou totiž jeho tím opäť iba remizoval. Pritom z troch bodov, ktoré doteraz v tabuľke beznádejne poslední Záhoráci získali, im až dva darovali belasí. Pohár trpezlivosti šéfov klubu tak pretiekol.

Nový tréner belasých Martin Ševela, ktorý v Trenčíne získal dvakrát double - teda okrem majstrovského tiutulu aj Slovenský pohár - sa Slovanu upísal na tri roky. "K angažmánu v Slovane mi paradoxne pomohol aj vyhadzov z Trenčína. Po odchode z tohto klubu som bol voľný, mohol som si hľadať nové pôsobisko, čo uľahčilo moju situáciu," povedal 41-ročný Bratislavčan (nar. 20. novembra 1975) a niekdajší ligový hráč Slovana a Interu, Dubnice nad Váhom, Drnovíc a Trenčína, ktorý sa opäť vracia do rodiska.

Do realizačného tímu si Ševela za asistenta zobral aj Ivana Vrabca, ktorý v úvode sezóny ako hlavý tréner viedol Senicu. "Trénovať Slovan je pre mňa veľká výzva, ktorú si veľmi vážim. Je to niečo nové, hoci v tomto klube som pôsobil, poznám prostredie, do ktorého som prišiel. Viem, že vedenie klubu robí všetko, aby najslávnejší slovenský klub bol úspešný. Pozícia v tabuľke, na ktorej je momentálne, týmto ambíciám nezodpovedá," otvorene priznal dvojnásobný majster Slovenska v drese Interu Bratislava, ktorý na "rodné" Pasienky priviedol so sebou aj svojho dlhoročného skúseného spolupracovníka Ivana Vrabca. "Po odchode trénera Vukomanoviča jeho doterajší realizačný tím zostáva spolu, novou posilou v ňom je Ivan Vrabec, s ktorým spolupracujem už dlhšiu dobu. Je to človek, ktorému nemusím nič vysvetľovať, nemusím ho nič učiť. Ako kolegovia si vyhovujeme. Spoločnými silami sa pokúsime Slovan naštartovať k lepším výkonom a tiež výsledkom," vysvetlil Ševela dôvod posilnenia tímu svojich najbližších spolupracovníkov.

41-ročný Martin Ševela bude mať premiéru na lavičke Slovana už v piatok v Dunajskej Strede.

Súvisiace články