Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slovan Bratislava tesne prehral v Čeľabinsku
Zdielať na
Hokej

Slovan Bratislava tesne prehral v Čeľabinsku

Archívna reportáž

JEKATERINBURG / Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v sobotňajšom dueli KHL na ľade Traktoru Čeľabinsk 1:2. Pre zverencov trénera Eduarda Zankovca ide o druhú prehru po sebe, vo štvrtok nestačili ani na Jekaterinburg.

Domáci sa dostali do vedenia v 15. min, keď sa v presilovej hre presadil Richard Gynge. Slovan odpovedal o dve minúty neskôr tiež v početnej prevahe, úspešným strelcom bol Marek Viedenský, pre ktorého to bol siedmy gól v sezóne. O víťazný presný zásah pre Traktor sa postaral v 26. min Alexej Kručinin, keď spomedzi kruhov prestrelil Jakuba Štěpánka. Slovanisti sa v záverečnej tretine síce snažili o vyrovnanie, ale súper ich dobrou defenzívnou hrou nepustil k vážnejším príležitostiam.

Slovan Bratislava má v tejto sezóne na konte 6 víťazstiev a 16 prehier. V ostatných piatich dueloch zvíťazil iba raz. V tabuľke Západnej konferencie patrí Slovanu 11. miesto, má 22 bodov. Na ôsmu pozíciu, ktorá zaručí účasť v play-off, má deväťbodové manko. V pondelok sa "belasí" od 16.00 h SELČ predstavia na ľade Metallurgu Magnitogorsk.

Hokej - Kontinentálna hokejová liga (KHL) - sobota:

Traktor Čeľabinsk - HC Slovan Bratislava 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Góly: 15. Gynge (Szczechura, Poľgalov), 26. Kručinin (Mamajev) - 17. Viedenský (L. Kašpar)
Vylúčení: 4:6 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Bukin, Ansons - Biťukov, Semečkov, 7200 divákov

Súvisiace články