Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Heroické výkony. Schmeichela na ihrisku, fanúšikov Leicesteru v uliciach
Zdielať na

Heroické výkony. Schmeichela na ihrisku, fanúšikov Leicesteru v uliciach

SEVILLA / Španielsky tím FC Sevilla si v stredajšom prvom dueli osemfinále futbalovej Ligy majstrov doma poradil s Leicestrom City 2:1.

Andalúzania na Štadióne Ramóna Sáncheza Pizjuána proti úradujúcemu šampiónovi anglickej Premier League síce nedoplatili na to, že v 14. min nepremenil pokutový kop argentínsky stredopoliar Joaquín Correa, ale pri konečnom účtovaní ich táto zahodená šanca možno bude mrzieť.

Correa napravil svoje zaváhanie v 62. min z hry, pričom zverenci Jorgeho Sampaoliho viedli od 25. min zásluhou španielskeho záložníka Pabla Sarabiu. Všetko však pred odvetou, ktorá sa uskutoční 14. marca, znejasnil kanonier "líšok" Jamie Vardy v 75. min.

Kým na ihrisku dominoval hosťujúci brankár Schmeichel, aj v uliciach pred zápasom sa bolo na čo pozerať! Fantastickí fanúšikovia líšok zaplnili ulice a posilnení zlatistým mokom zabávali všetkých okoloidúcich. Španielska babička, ktorá prechádzala okolo, sa nechala strhnúť chorálmi a zatancovala si s líškami! "Dnes sme naozaj trpeli, domáci ukázali svoju kvalitu. V závere sme mohli byť pri niektorých protiútokoch pokojnejší, ale čo je dôležité, pred stretnutím na našom štadióne je všetko otvorené. Aj doma to bude ťažké, ale sme pripravení na boj. Kasper Schmeichel bol dnes fantastický, chytil penaltu a obrancom dodával mnoho podpory. Som však spokojný s každým jedným hráčom," zhodnotil stretnutie tréner Leicestru City Claudio Ranieri.

Súvisiace články