Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dve červené pre AC Miláno, jedna pre Kucku. O deviatich dali víťazný gól!
Zdielať na

Dve červené pre AC Miláno, jedna pre Kucku. O deviatich dali víťazný gól!

BOLOGNA / Predošlé tri zápasy talianskej Serie A futbalisti milánskeho AC prehrali. V predošlých štyroch získali jediný bod. Za remízu v Turíne s FC. Dva súboje zo spomínaných štyroch dohrávali bez vylúčeného hráča. Včera nastúpili Rossoneri v dohrávke 18. kola na trávniku Bologne a opäť sa nevyhli červenej karte. Respektíve, hneď dvom! Napriek tomu prestrihli šnúru neúspechov a zvíťazili!

Bologna, ktorá je v druhej polovici tabuľky, však bola lepším tímom, už v prvom polčase mala viacero dobrých šancí. V 37. minúte jednu z nich prerušil faulom obranca hostí Gabriel Paletta, videl druhú žltú a vzápätí červenú kartu. To isté ale "podarilo" tesne pred zavŕšením hodiny hry aj nášmu futbalistovi Jurajovi Kuckovi. Ten prišliapol nohu 21-ročného Maďara Adama Nagya a tiež musel po druhej žltej karte z trávnika. Hoci sa to Kucovi vôbec ale vôbec nepáčilo...

Bologna sa potom v presile o dvoch mužov vrhla do mohutnej ofenzívy, no buď jej hráči nemali presnú mušku, alebo hostí podržal ich mladučký brankár Gianluigi Donnarumma. No a domácim sa to čertovsky vypomstilo. V 89. minúte vyobracal obranu Bologne 22-ročný Španiel Gerard Deulofeu a ešte o rok mladší Chorvát Mario Pašalič je prihrávku v štýle "na zlatom podnose" pretavil v jediný gól duelu. A taliansky komentátor hulákal: "Mamma mia, mamma mia!!!"

Súvisiace články