Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Úžasné nožničky Andyho Carrolla. Kladivár zabil akrobaticky riadne kladivo!
Zdielať na

Úžasné nožničky Andyho Carrolla. Kladivár zabil akrobaticky riadne kladivo!

LONDÝN / Úžasné, fantastické, famózne, skvelé, geniálne! Takéto prívlastky sa na ostrovoch len tak sypú na adresu dnešného gólu útočníka West Hamu United Andyho Carrolla. Dosiahol ho v zápase 21. kola Premier League, v ktorom kladivári hostili Crystal Palace a napokon si v ňom splnili úlohu favorita. Aj vďaka nevídaným nožničkám Andyho!

28-ročný vysoký útočník sa na začiatku sezóny zranil a do zápasového kolotoča opäť naskočil až v úvode decembra. Odvety nastúpil v deviatich zápasoch, štyri z nich odohral celé. Teraz si čas, ktorý strávil mimo trávnikov, vynahradil parádnym zásahom.

West Ham hral doma proti zachraňujúcemu sa Crystal Palace ešte v 67. minúte bez gólov, potom ale odomkol bránu hostí Feghouli a o pár minút neskôr prišla lahôdka v podaní Andyho Carrolla. Po centri Antonia sa fantasticky zavesil do vzduchu, zastrihal nohami a loptu zasiahol úplne ideálne. Na také akrobatické zakončenie bola až nečakane prudká a na jeho šupu pod brvno nemal brankár Wayne Hennessey žiadny nárok! Domáci napokon zvíťazili jasne 3:0.

Súvisiace články