Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Unikátny gól! Z 8. ligy! Najprv bomba do brvna, vzápätí reparát do šibenice!
Zdielať na

Unikátny gól! Z 8. ligy! Najprv bomba do brvna, vzápätí reparát do šibenice!

BUCHHOLZ / Najprv ho mohlo od zlosti aj rozdrapiť. Veď loptu trafil ľavačkou z asi 23 metrov naozaj parádne, no tá opečiatkovala iba brvno brány súpera. Pani Šťastena sa ale na Amira Mohru usmiala. A on od nej hodenú rukavicu zodvihol naozaj parádnym spôsobom!

Amir Mohra je hrajúcim trénerom klubu BFC Tur Abdin 1983, ktorý pôsobí v ôsmej nemeckej lige. Gól, ktorý ale teraz strelil, by bol výstavným kúskom aj v oveľa vyššej súťaži. Videli ho diváci na štadióniku tímu SV Buchholz. Tí mohli byť absolútne spokojní. Veď ich miláčikovia zvíťazili vysoko 7:2 a navyše boli svedkami unikátneho zásahu. Čo ich po tom, že ho dal súper...

Ani v Nemecku nevládne v týchto dňoch zrovna pekná jeseň, no presný zásah hosťujúceho Amira Mohru rozprúdil krv v žilách všetkých futbalových fanúšikov. Kvality jeho ľavej nohy by veľmi radi prijali aj onakvejší hráči... Amir najprv spoza šestnástky napálil loptu do brvna brány na päťke stojaceho gólmana, no tá sa od konštrukcie opäť odrazila späť k Amirovi a ten na druhý pokus vykúzlil nechytateľnú ranu do šibenice! Gól z nízkej amatérskej súťaže je v Nemecku hitom jesene, na internete ho videl už takmer milión ľudí.

Súvisiace články