Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialený faul prepnutej brankárky! A ako bonus neschopní rozhodcovia!
Zdielať na

Šialený faul prepnutej brankárky! A ako bonus neschopní rozhodcovia!

FAYETTEVILLE / Vraj nežnejšie polovičky ľudstva... Na brankárku futbalistiek tímu Pine Forest zo Severnej Karolíny toto označenie rozhodne neplatí! Za to, čo vyviedla, by sa nehanbili ani najväčší "mäsiari" svetového futbalu...

Brankárka Cassie Sturtzová predviedla neskutočnú brutalitu počas zápasu vysokoškolskej americkej ligy medzi družstvami Pinecrest a Pine Forest. Ďalšie čierne škvrny na tomto stretnutí navyše vyrobili neschopní rozhodcovia!

Pripomínala jej súperka loptu...?!

Najprv asistent arbitra, ktorý po výbornej kolmici na nabiehajúcu Riley Barrettovú, zúrivo signalizoval neexistujúci ofsajd. Tento jeho chybný počin však okamžite prekryl brutálny úlet prepnutej gólmanky tímu Pine Forest. Tá si totiž futbal očividne pomýlila s wrestlingom a útočiacu súperku zostrelila skokom v štýle "malajského tigra"... Riley Barrettová zostala po tvrdom K.O. ležať na trávniku a - milá brankárka Cassie pokračovala v zápase ďalej. Rozhodca ju totiž nevylúčil, keďže jeho kolega predtým avizoval ofsajd a teda vlastne nešlo o čistú šancu... Podľa zjavne benevolentných pravidiel súťaže hrozí Cassie Sturtzovej "až" 2-zápasový dištanc!

Súvisiace články