Polojasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Úžasný gól z 3. francúzskej ligy! Sci-fi pätička spoza šestnástky!
Zdielať na

Úžasný gól z 3. francúzskej ligy! Sci-fi pätička spoza šestnástky!

MARSEILLE / Pre brankára domácich to musel byť poriadne nevydarený prvoaprílový žart... Zápas sa totiž hral presne na "Deň bláznov" a gól, ktorý inkasoval, aj veru poriadne bláznivý bol!

26. kolo tretej francúzskej futbalovej ligy proti sebe postavilo aj kluby Marseille Consolat a Avranches MSM. Jasným favoritom boli domáci, druhý tím tabuľky, ktorý zatiaľ vlastní postupovú miestenku do Ligue 2.

Bláznivý nápad, ktorý vyšiel!

Hostia sa krčili v tabuľke tesne nad zostupom, no samotný súboj roztrhal papierové predpoklady na franforce! Avranches vyhralo prvý polčas 1:0 a po prestávke pridalo do siete Marseille ešte dva góly. Na konečných 3:0 pre outsidera spečatil v 69. minúte Jordan Blondel a robil to nevídaným spôsobom! Nápad to bol poriadne drzý, no keďže Jordanovi vyšiel, treba jedným dychom dodať, že aj výborný. Na dlhý pas zo stredu ihriska zareagoval útočník hostí vskutku nečakane a bežiac otočený chrbtom k bráne zasiahol loptu pätou svojej pravačky! A to tak ideálne, že gólman Consolatu bol iba štatistom! Fantázia!

Súvisiace články