Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zákulisie príprav galavečera Futbalista roka: otvoria Sieň slávy
Zdielať na
Futbal

Zákulisie príprav galavečera Futbalista roka: otvoria Sieň slávy

BRATISLAVA / Futbal v roku 2015 prilákal na štadióny veľa fanúšikov a pripútal k obrazovkám aj tých, ktorí mu možno dovtedy neprišli na chuť. A to všetko vďaka seniorskej reprezentácii, ktorá predvádzala skvelé výkony. Kto bol top hráčom sa Slovensko dozvie v nedeľu, pozrite sa do zákulisia pripravovanej šou Futbalista roka.

Fantastický futbalový rok, ktorý sa skončil historický premiérovým postupom na majstrovstvá Európy musí mať aj veľkolepé finále. Tým bude vyhlasovanie výsledkov ankety o najlepšieho futbalistu.

Tvrdé prípravy

Kým nominovaní oddychovali, ďalší zúčastnení tvrdo trénovali. "Určite toho majú plné zuby, ale dobrý výsledok vzniká len tak, že ho naskúšame," povedal režisér programu Tomáš Eibner.

Dôležité je aj rozmiestnenie stoličiek. Počas slávnostného nedeľňajšieho večera v Bratislave musí byť všetko tip-top. Stúpajúci adrenalín priznali viacerí. "Samozrejme, že stúpa. takýchto podujatí som absolvoval nesmierne veľa," hovorí prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik.

Sieň slávy

O tom, že tento galavečer bude špeciálny svedčia aj skúšky kapiel a interpretov, ktorí si pripravili známe futbalové skladby v špeciálnej verzii. "Ešte sme rozmýšľali, či to dáme po česky alebo po slovensky," hovorí Braňo Bajza z kapely Polemic.

"Je na čase, aby sme otvorili sieň slávy a bude uvedených prvých 11 laureátov," uviedol šéf futbalového zväzu Ján Kováčik. Galavečer Futbalista roka bude mať teda o niečo väčší lesk.

"Snažili sme sa to urobiť trochu veľkolepejšie. Tí chalani idú úplne naplno a myslím, že si to zaslúžia," dodáva Tomáš Eibner.

Pozrite si zákulisie príprav galavečera Futbalista roka:

Zdielať na

Súvisiace články