Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chceli byť ako Messi a Suárez... Sú ale ako Pat a Mat!
Zdielať na

Chceli byť ako Messi a Suárez... Sú ale ako Pat a Mat!

HARARE / Keď dvaja, respektíve štyria, robia to isté, nemusí to byť ani zďaleka to isté... Lionel Messi a Luis Suárez - futbaloví kúzleníci z Barcelony - to zvládli bravúrne, Rodreck Mutuma so svojím spoluhráčom zo Zimbabwe v podstate tiež. Aj oni zabavili celý futbalový svet...

V polovici februára rozdrvila Barcelona na Nou Campe v La Lige Celtu Vigo vysoko 6:1. Uruguajčan Suárez dosiahol hetrik a jeden zo svojich gólov dal po filigránskom rozohratí jedenástky. Loptu si na biely bod síce postavil Messi, no jemne ju posnul po svojej pravici a Suárez napol sieť šokovaného súpera. Pozrite si to TU.

Nuž, nevydalo...

O čosi podobné sa chceli v najvyššej súťaži v Zimbabwe pokúsiť aj futbalisti tímu CAPS United. 27-ročný útočník Rodreck Mutuma mal v súboji proti tímu Whawha tiež možnosť kopať pokutový kop a tiež si zmyslel, že vybabre s brankárom a loptu posunul svojmu spoluhráčovi. Potiaľto by to bolo povedzme rovnaké, ako v prípade Messiho so Suárezom... Posunul mu ju však pomaly a zle. A podľa toho to aj dopadlo, to si ale pozrite sami! A pozor na bránice!

Súvisiace články