Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Aj majster Sneijder sa utne! Zavraždil tutovku z 2 metrov do prázdnej!
Zdielať na

Aj majster Sneijder sa utne! Zavraždil tutovku z 2 metrov do prázdnej!

ISTANBUL / Zdalo sa, že už-už dvíha ruky nad hlavu na oslavu svojho gólu, no na trávnik už dopadol Holanďan Wesley Sneijder s pocitom trpkého sklamania. Skúsený 31-ročný "tulipán" totiž zahodil naozaj absolútnu tutovku.

V šatni slávneho tureckého veľkoklubu sa to ale mohlo na Wesleyho šťastie zaobísť iba s podpichovaním spoluhráčov a s úsmevmi...

Mužstvu neublížil, sebe trochu...

Galatasaray totiž štvrťfinálový dvojzápas Tureckého pohára proti klubu Akhisar Belediyespor zvládol s postupovým koncom. V prvom stretnutí vyhral u súpera 2:1 a odveta sa skončila aj vďaka Sneijderovmu zaváhaniu pri zakončení 1:1. Wesley pritom mohol bleskovo zakontrovať na vyrovnávajúci gól hostí zo 47. minúty. Veď už o necelé tri sa ocitol nebránený v päťke Akhisaru, no ľavačkou poslal loptu z dvoch metrov ponad brvno prázdnej brány. Pri opakovanom zábere bolo badať, že Sneijder už-už dvíha ruky nad hlavu, no okamžite zistil, že gól to veru nie je... Zachoval kamennú tvár, ako keby sa vôbec nič nestalo. Na Wesleyho obhajobu: nebola to úplne ľahká lopta... Na Wesleyho obžalobu: taká hviezda ako on, to mala určite dať!

Súvisiace články