Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Takto to vyzeralo v šatni Midtjyllandu po výhre nad Manchestrom United
Zdielať na

Takto to vyzeralo v šatni Midtjyllandu po výhre nad Manchestrom United

HERNING / Veľkým prekvapením prvej kolekcie zápasov tohto dňa bola prehra Manchestru United 1:2 na trávniku dánskeho FC Midtjylland v Herningu.

Hostí bez Wayna Rooneyho poslal v 37. min do vedenia Memphis Depay, ale ešte v úvodnom polčase vyrovnal Pione Sisto a po zmene strán zavŕšil obrat Paul Onuachu.

ManUtd figuruje na piatej priečke v tabuľke Premier League o šesť bodov za štvrtým mestským rivalom ManCity a možno práve prípadný triumf v EL by preň mohol byť cestou, ako sa dostať do LM 2016/2017 vzhľadom na nové pravidlo o automatickej miestenke. Vrásky holandského kouča Louisa van Gaala prehĺbilo zranenie kolena brankára Davida De Geu počas rozcvičky. Náhradník Sergio Romero predviedol tri bravúrne zákroky, inak to pre hostí mohlo byť ešte horšie. Midtjylland debutuje v takejto fáze na medzinárodnej scéne, nastúpil po dvojmesačnej súťažnej prestávke, čo vyvstalo z ligového systému jar - jeseň v Dánsku. Klub vznikol v roku 1999, keď Manchester United dosiahol treble Liga majstrov - Premier League - FA Cup.

"Je zložité vyrovnať sa s takou rozsiahlou maródkou, akú máme," povzdychol si Van Gaal na margo dvojciferného počtu hráčov mimo diania a dodal: "Musím uznať, že náš súper mal v druhom polčase navrch azda vo všetkých osobných súbojoch. Je to veľmi roztrpčujúce. Myslím si však, že stále máme šancu."

">
">
" data-htmlarea-external="1" rtekeep="1">

FC Midtjylland celebrate beating Manchester United in the UEFA Europa League!

Posted by 101 Great Goals.com on 18. február 2016

Súvisiace články