Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
To čo bolo?! Zákony fyziky v čudu! Unikátny gól z priameho kopu!
Zdielať na

To čo bolo?! Zákony fyziky v čudu! Unikátny gól z priameho kopu!

PENANG / Má cena Ferenca Puskása určená strelcovi najkrajšieho gólu roka svojho jasného víťaza už v polovici februára 2016?! Nuž, bez preháňania, je to celkom ľahko možné. Presný zásah, ktorý sa zrodil v najvyššej súťaži v Malajzii je totiž naozaj unikátny!

Futbal pozorne sledujem takmer celý môj život (mám 41 rokov...), ale nikdy som nič podobné nevidel! Zákony fyziky totiž dostali po priamom kope Faiza Subriho totálne na frak!

Že by mimozemšťania...?

Sezóna je v Malajzii iba na začiatku, hralo sa druhé kolo, no jedna z jej vrcholných udalostí je už minulosťou. Zrodila sa v zápase Penang - Pahang, ktorý domáci futbalisti vyhrali s prehľadom 4:1. Dva góly domácich dal Faiz Subri a unikátny bol ten druhý v poradí. V 62. minúte zahrával priamy kop asi z 35 metrov a to, čo vo vzduchu vyviedla lopta po jeho kope vonkajším priehlavkom, to bolo ako z ríše sci-fi. Budilo to reálne podozrenie, že Subri má loptu na diaľkové ovládanie... Zdalo sa, že zamieri k pravej žrdi brány hostí, no razom prudko zmenila smer a zapadla presne k ľavej!!! Dosť bolo ale slov, to totiž treba určite vidieť! TU je ešte jedno video.

Súvisiace články