Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Úlet ako bič! Kým sa zvíjal v bolestiach, dal na konci víťazný gól!
Zdielať na

Úlet ako bič! Kým sa zvíjal v bolestiach, dal na konci víťazný gól!

MALATYA / Ak dá futbalista jediný a teda víťazný gól zápasu, v ktorom jeho o záchranu bojujúci klub zdolá lídra tabuľky, už to je udalosť ako hrom! No a ak ho dá spôsobom, akým sa to v Turecku podarilo Husejnovi Karovi, tak to nie je nielen udalosť, ale aj úlet ako hrom!!!

V tureckej druhej najvyššej súťaži PTT 1. Lig privítal na svojom trávniku o druholigovú kožu bojujúci Yeni Malatyaspor dovtedajšieho lídra tabuľky Karabukspor.

On sa zvíjal od bolesti, brankár zase plakal!

Diváci čakali na gól dlho predlho a na ich radosť ho strelili napriek papierovým predpokladom domáci futbalisti. Stalo sa tak až v 86. minúte a pre jeho autora Husejna Kara to malo jeden dosť veľký háčik. Popri tom, ako sa snažil zasiahnuť loptu, utrpel tvrdý šľapák od brániaceho súpera, no paradoxne to jeho tímu pomohlo. Lopta totiž vyletela po ich strete do vzduchu veľmi neobvyklou trajektóriou a v čase, keď sa milý Husejn zvíjal na trávniku od bolesti, skončila po vysokej svieci pod brvnom prekvapeného a naozaj nešťastne reagujúceho brazílskeho brankára hostí Adriana Facchiniho. Ten bol z kuriózneho gólu až tak paf, že ho premohol záchvat plaču!

Súvisiace články