Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Sci-fi pätička v páde cez seba! Takýto uletený gól sa dáva raz za život!
Zdielať na

Sci-fi pätička v páde cez seba! Takýto uletený gól sa dáva raz za život!

MESSINA / Narodil sa v Neapole, no na to, aby si zahral za tento Maradonov (a dnes už aj Hamšíkov) klub nikdy nemal... Hoci, gól, ktorý teraz strelil, v podstate svedčí o niečom úplne inom!

Volá sa Alessandro Marotta, má 29 rokov a je útočník. V roku 2003 odohral jeden zápas za taliansku reprezentačnú 18-tku, ale potom sa už skôr "motal" po hosťovaniach v súťažiach, ktoré sú pod Seriou A...

Šialený nápad, ktorý ale vyšiel!

Momentálne pôsobí v tíme Benevento Calcio, ktorý hrá v Lega Pro - skupina C, čo je tretia najvyššia súťaž a aj vďaka nemu bojuje jeho tím o postup vyššie. Na ihrisku Messiny zvíťazilo Marottove mužstvo jasne 5:0 a skóre uzatváral práve Alessandro. No a urobil to nezabudnuteľným spôsobom. Po centri z pravej strany, ktorý však vôbec nebol dobrý a smeroval až za jeho chrbát, to riskol, zavesil sa do vzduchu a letiac vpred švihol svojou pravačkou poza seba. Loptu trafil pätou fantasticky a brankár súpera nemal žiadnu šancu! Pre milovníkov ostrejšieho obrazu krásny gól aj v lepšej obrazovej kvalite TU (akcia sa začína od 2:31 min).

Súvisiace články