Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Famózna gólová ekvilibristika chrbtom k bráne! Gólman si ani nepípol...
Zdielať na

Famózna gólová ekvilibristika chrbtom k bráne! Gólman si ani nepípol...

TEL AVIV / 17 ligových zápasov, v nich 22 gólov. Takého úctyhodné štatistiky zdobia v tejto sezóne izraelskej ligy 28-ročného ofenzívneho stredopoliara Enera Zahaviho. Momentálne najväčšia hviezda izraelského futbalu sa famózne predviedla aj v poslednom kole!

Kapitán Maccabi Tel Aviv, ktorý je aj oporou reprezentácie, bol opäť raz strojcom víťazstva svojich farieb. V 20. ligovom kole strelil na domácej pôde dva góly do siete Maccabi Petah Tikva a favorit zvíťazil 3:1. Na vedúci Hapoel Beer Sheva tak stráca iba bodík, zato pred tretím Beitarom Jetuzalem má 12-bodový náskok...

Priam kaskadérsky gól!

Ener Zahavi sa prvý raz v stretnutí presadil už v 16. minúte a urobil to spôsobom, ktorým ohúril všetkých na trávniku i v hľadisku. Fantasticky si nabehol na časovanú prihrávku z pravej strany, vyhol sa ofsajdu, no sledujúc letiacu loptu sa razom ocitol otočený chrbtom k súperovej bráne. To by bola pre veľa futbalistov už ťažko riešiteľná situácia, no nie pre vo výbornej forme hrajúceho Zahaviho. Zadrobčil smerom dozadu, vymrštil svoju pravačku a hoci padajúc na chrbát nedal brankárovi hostí žiadnu šancu! 

Súvisiace články