Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nožničky ako z katalógu! Nielen gólové, ale i štýlovo vystrihnuté! Za 100 bodov!
Zdielať na

Nožničky ako z katalógu! Nielen gólové, ale i štýlovo vystrihnuté! Za 100 bodov!

TUCSON / Gól nožničkami futbalových fanúšikov vždy zaujme. I keď je pravda, že nie v každom prípade sú vystrihnuté úplne ideálne. To ale absolútne neplatí pri nožničkovom zakončení Odainea Sinclaira, futbalistu amerického tímu FC Tucson.

Urastený jamajský útočník sa totiž v zápase proti veľkému rivalovi - tímu BYU Cougars - zavesil do vzduchu naozaj ukážkovým spôsobom a brankárovi súpera navyše nedal šancu na to, aby zabránil gólu.

Zatienil aj prípravu reprezentácie...

Hoci sa reprezentácia USA pripravuje na svetový šampionát, futbalovým hitom je teraz práve Sinclairov parádny gól z nižšej súťaže. Konkrétne z arizonskej Premier Development League, zo šlágra jej Mountain Division. V nej to bol zápas o prvé miesto. FC Tucson pred ním strácal na súpera tri body, no vďaka víťazstvu 2:0 sa naňho dotiahol a zásluhou lepšieho skóre z čela tabuľky aj zosadil. Jamajský futbalista dal svoj prvý gól nožničkami, no na toto majstrovské zakončenie sa mu oplatilo čakať. Na stránke youtube.com ho videlo už okolo 600 tisíc ľudí. My vám ešte ako bonus ponúkame pohľad aj z ďalšej kamery - TU.

Odaine Sinclair_FC Tucson_nožničky

www.tucsonsentinel.com