Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Halfvolej de Luxe! Exkluzívny víťazný gól v 89. minúte do šibenice!
Zdielať na

Halfvolej de Luxe! Exkluzívny víťazný gól v 89. minúte do šibenice!

WESTERLO / Klub K.V.C. Westerlo sa zatiaľ krčí na poslednom mieste belgickej futbalovej Jupiler League, ale v sobotu možno spravil dôležitý krok za záchranou v nej! A to naozaj parádnym spôsobom!

Po vianočnej a novoročnej prestávke bolo tento víkend na programe prvé kolo odvetnej časti belgickej futbalovej ligy, celkovo 22-hé v poradí. Westerlo v jej doterajšom priebehu zaznamenalo iba tri víťazstvá, no to štvrté najčerstvejšie chutilo veľmi sladko!

Takto to trafiť už asi nikdy nepôjde...

S dôležitom súboji s KV Mechelen svietilo ešte v predposlednej minúte na tabuli nerozhodné skóre 2:2 a to viac vyhovovalo hosťom. V 81. minúte však poslal tréner domácich na trávnik 23-ročného stredopoliara Juliena Vercauterena, ktorý je vo Westerlo na hosťovaní z francúzskeho Nice. A bol to výborný a zároveň víťazný ťah! Po autovom vhadzovaní si loptu najprv pravačkou pripravil a keďže k nemu obranca pristúpil dosť na dištanc, mal čas a priestor udrieť do guľatej potvory po odraze od trávnika aj ľavačkou. A bola to teda neskutočná trefa! Spoza hranice rohu šestnástky ju napálil do vzdialenejšej šibenice, a lopta aj s pomocou žrde skončila nádherným spôsobom v sieti! Fantázia a za tri body!

Súvisiace články