Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Lionel, si pán! Messiho famózna reakcia na prízemnú urážku od súpera!
Zdielať na

Lionel, si pán! Messiho famózna reakcia na prízemnú urážku od súpera!

BARCELONA / V pondelok si prebral v Zürichu svoju piatu Zlatú loptu a už v stredu večer si opäť plnil povinnosti na trávniku. Geniálny Lionel Messi nastúpil za FC Barcelona v odvete osemfinále Copa del Rey v mestskom derby na trávniku Espanyolu napriek tomu, že vôbec nebolo treba...

Veď "blau-granas" zvíťazili v prvom stretnutí na Nou Campe jasne 4:1, k čomu prispel Messi dvoma gólmi a dvoma prihrávkami na ne... A odvetu by už určite "doklepali" aj bez Lionela, ktorý by si po náročnom programe isto zaslúžil aj oddych.

Aké jednoduché...

O 28-ročnom rodákovi z argentínskeho Rosaria sa ale všeobecne vie, že chce hrať vždy, ak je to len trochu možné... Stalo sa tak aj v stredu večer, keď s kapitánskou páskou doviedol FC Barcelona v odvete k víťazstvu 2:0 a k hladkému postupu. Frustrácia modro-bielych bola veľká a Álvaro González ju vôbec nezvládol. Najlepšieho futbalistu planéty sa snažil uraziť ozaj prízemným spôsobom, čo však odhalili televízne kamery. González zahlásil smerom k Messimu: "Si poriadne malý!" Lionel sa ale iba uškrnul a zakontroval: "A ty si zase poriadne slabý!" Samozrejme, futbalista... Aspoň, že mal González v sebe toľko sebareflexie, že na sociálnej sieti deň po zápase bez okolkov priznal: "Povedal som mu, aký je malý a on mne zase, aký som slabý. To je všetko, obaja sme mali pravdu..."

Súvisiace články