Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Toto je konečná u nás na dedine, nie v Brazílii! Z publika len tak zahučalo óóóóó!
Zdielať na

Toto je konečná u nás na dedine, nie v Brazílii! Z publika len tak zahučalo óóóóó!

SAO PAULO / Finále Brazílskeho pohára vo futbale má za sebou svoj prvý zápas. Víťazné karty mohli byť po jeho skončení rozdané výrazne inak, to by však musel jeden z hráčov FC Santos zvládnuť zakončenie, ktoré je v drvivej väčšine prípadov hračkou aj pre 10-ročných adeptov futbalu...

V prvom finálovom zápase Copa do Brasil na seba narazili legendárne kluby z krajiny samby a kávy FC Santos a Palmeiras. Domáci 19-ročný talentovaný útočník Gabriel už v 5. minúte síce nepremenil penaltu, no napravil to vedúcim gólom na 1:0 dvanásť minút pred koncom.

Tomu vravím, ľavačka na podopieranie!

A pozícia Santosu mohla byť pred odvetou, ktorá je na programe 3. decembra na trávniku Palmeirasu, ešte o hodne pevnejšia, ak by o čosi neskôr zvládol absolútne jednoduché zakončenie jeho 24-ročný útočník Nilson. Ten sa v nadstavenom čase - pár sekúnd po tom, ako prišiel na ihrisko - po prieniku Ricarda Oliveiru ocitol na hranici päťky pred úplne prázdnou bránou súpera, ktorú však svojou ľavou nohou netrafil a ešte sa aj sklátil na trávnik ako poriadne nemehlo... Teraz mu už iba ostáva dúfať. že tento "istý" gól nebude jeho tímu na ceste za cennou trofejou v odvete chýbať!

Nilson_FC Santos

youtube.com

Súvisiace články