Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Čertovský odzemok v 16-stke! Štyroch vyobracal na päťcenťáku! A dal gól!
Zdielať na

Čertovský odzemok v 16-stke! Štyroch vyobracal na päťcenťáku! A dal gól!

SION / Sú góly, po ktorých od nadšenia híkajú aj fanúšikovia súpera. Jeden taký famózny priniesol tento víkend vo švajčiarskej futbalovej Super League a postaral sa oň 23-ročný izraelský útočník Grasshoppersu Munas Dabbur.

"Kobylky" z Zürichu zavítali v rámci 13. kola na ihrisko tímu FC Sion a boli favoritom tohto súboja. Druhý celok tabuľky papierové predpoklady od začiatku potvrdzoval a v 25. minúte viedol už 2:0.

Vychutnávačka najhrubšieho zrna!

Druhý gól hosti strelil izraelský reprezentant, rodák z Nazarethu, vskutku nezabudnuteľným spôsobom. 23-ročný útočník, ktorý zaznamenal už svoj deviaty presný zásah v sezóne, predviedol svoju zakončovateľskú extratriedu. Po stečovanej štandardke hostí si najprv stehnom spracoval ťažkú loptu a potom sa začali diať veľké veci! V priebehu pár sekúnd tak vyobracal na malom priestore až štvoricu futbalistov Sionu, že tým sa točí hlava hádam ešte aj teraz... Navyše, svoju super akciu zakončil aj presnou strelou do siete. Hostia boli na vrchole blaha, no na ich škodu sa až príliš nechali unášať eufóriou z krásneho gólu... V ďalšom priebehu zápasu totiž inkasovali okrem dvom červených kariet aj tri góly a v Sione prekvapujúco prehrali 2:3!

Munas Dabbur_Grasshoppers

weltfussball.at

Súvisiace články