Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
V parížskom šlágri bez gólov, triumf City v nadstavenom čase
Zdielať na

V parížskom šlágri bez gólov, triumf City v nadstavenom čase

PARÍŽ / V šlágri stredajšieho programu 3. kola hlavnej fázy futbalovej Ligy majstrov 2015/2016 sa diváci gólu nedočkali.

Parížsky Saint Germain a Real Madrid sa rozišli zmierlivo 0:0 a naďalej im patria prvé dve priečky v A-skupine. V rámci nej sa prvého víťazstva dočkali hráči Malmö FF, ktorí zásluhou presného zásahu Markus Rosenberg zdolali Šachťar Doneck (1:0).

Novým lídrom vyrovnanej B-skupiny je VfL Wolfsburg. Bundesligový tím krátko po zmene strán gólmi Bas Dosta a Max Kruseho rozhodol o svojom triumfe nad PSV Eindhoven 2:0. CSKA Moskva neudržal vedenie a s tímom Manchester United remizoval 1:1.

Najvyššie víťazstvo stredajšieho hracieho dňa sa zrodilo v Madride, kde miestne Atlético nedalo šancu kazašskej Astane (4:0) a na čele poradia v C-skupine vystriedalo Benficu Lisabon. Tá síce vyhrávala v Istanbule od 2. min 1:0, ale domáce mužstvo Galatasaray ešte do polčasovej prestávky otočilo na 2:1.

V D-skupine to až do nadstavené času vyzeralo na dva nerozhodné výsledky. Juventus Turín nenašiel na svojom štadióne recept na prekonanie obrany Borussie Mönchengladbach (0:0), ale aj tak mu naďalej patrí vedúca pozícia v tabuľke. Manchester City otočil vývoj duelu s FC Sevilla na 2:1, keď víťazný gól dosiahol v nadstavenom čase Kevin de Bruyne. Zaujímavosťou je, že po prvej polovici bojov v skupinách A až D nemá ani jeden klub na svojom konte plný počet 9 bodov.

Súvisiace články