Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Super forma Roba Maka trvá! Pozrite si jeho angličák do siete Dortmundu!
Zdielať na

Super forma Roba Maka trvá! Pozrite si jeho angličák do siete Dortmundu!

SOLÚN / Táto sezóna Európskej ligy nášmu Róbertovi Makovi v drese PAOK Solún vyslovene chutí. Dnes večer servíroval fanúšikom gréckeho klubu ďalšiu lahôdku, keď poslal parádny projektil do siete nesmierne ťažkého súpera - Borussie Dortmund.

Mak - kanonier Európskej ligy!

Náš 24-ročný reprezentačný útočník sa v 34. minúte vyhol ofsajdovej pasci nastraženej obranou nemeckého veľkoklubu a potom ho už Subotič naháňal márne. Odchovanec Slovana Bratislava využil svoju povestnú rýchlosť a jeho zakončenie bolo ukážkové. Robo Mak zvolil nekompromisné riešenie a loptu napálil prudko ponad hlavu bezmocného brankára Weidenfellera. Jeho projektil sa odrazil od brvna za bránovú čiaru. Okrem Maka hral v základe aj ďalší Slovák Erik Sabo a PAOK napokon remizoval s Borussiou 1:1. Gól do siete "žlto-čiernych" bol pre Maka už siedmym v tejto sezóne Európskej ligy! Na tento úctyhodný nástrel potreboval iba osem zápasov!

Ján Kozák má isto radosť

Pred vyvrcholením kvalifikácie na EURO 2016 (v piatok 9. 10. v Žiline Bielorusko, v pondelok 12. 10. v Luxembursku) má z Makovej formy určite radosť aj náš reprezentačný tréner Ján Kozák. Na potvrdenie postupu do Francúzska potrebujú Slováci ešte jedenkrát vyhrať a všetci veríme, že to bude na prvý pokus... Bol to práve Róbert Mak, kto odštartoval kvalifikačné boje víťazným gólom na Ukrajine. Bolo by super, keby k tomuto dôležitému zásahu z Kyjeva pridal ďalší trojbodový s Bieloruskom v Žiline!

Róbert Mak PAOK vs Borussia

SITA

Súvisiace články