Skoro jasno
20°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Namiesto šampionátu ich čaká posledný zápas sezóny
Zdielať na

Namiesto šampionátu ich čaká posledný zápas sezóny

POPRAD / Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov sa pripravuje od nedele v Poprade na posledný zápas v sezóne 2014/2015.

A pritom v stredu 17. júla v Česku štartuju Majstrovstvá Európy, na ktoré ich nepustil škótsky rozhodca  v talianskej odvete baráže.

Zverenci Pavla Hapala tak odohrajú vo štvrtok 11. júna o 17.00 h v Nowom Saczi  IBA súboj proti rovesníkom z Poľska. "Nastúpime proti silnému súperovi, Poliaci zdolali nedávno Nemcov. Očakávam ťažký zápas a verím, že tomu bude zodpovedať aj nasadenie hráčov v príprave," povedal podľa webu SFZ tréner SR "21" Pavel Hapal a dodal: "Verím, že všetci nominovaní hráči budú motivovaní a pôjdu za víťazstvom."

Všetky zápasy Majstrovstiev Európy U21 vám ponúkneme naživo na HUSTE.tv!

Na zraze sa kormidelníkovi hlásilo osemnásť hráčov, vo večerných hodinách došli aj Pavol Šafranko a Adam Jakubech, v pondelok sa hlásil Filip Ďuriš a neskôr aj Adam Zreľák. Tréneri sa rozhodli donominovať Róberta Polievku z Dukly Banská Bystrica, keďže viacerí hráči majú zdravotné problémy. V zverejnenej nominácii tímu SR "21" figuruje dovedna 21 hráčov, z nich je osem legionárov. V zahraničí pôsobia z tohto výberu brankár Marek Rodák (FC Fulham/Angl.), obrancovia Juraj Chvátal (AC Sparta Praha/ČR), Róbert Mazáň (TS Podbeskidzie Bielsko-Biala/Poľ.), Martin Valjent (Ternana Calcio/Tal.) a stredopoliari Martin Chrien (SK Dynamo České Budějovice/ČR), Tomáš Brigant (FC Zbrojovka Brno/ČR), Albert Rusnák (FC Groningen/Hol.) a Dávid Ivan (UC Sampdoria Janov/Tal.).

Slováci budú trénovať v Poprade do stredy, keď sa presunú do Poľska.

Súvisiace články