Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Škrtel odmietol ponuku FC Liverpool: Neakceptovateľné!
Zdielať na

Škrtel odmietol ponuku FC Liverpool: Neakceptovateľné!

LIVERPOOL / Martin Škrtel zmietol zo stola ponuku od svojho súčasného zamestnávateľa FC Liverpool na predĺženie kontraktu, ktorý slovenskému futbalovému reprezentantovi vyprší v lete 2016.

Podľa denníka Daily Mail odvolávajúceho sa na server aktualne.sk by plnú výšku peňazí dostal len v prípade istého, dosť vysokého počtu odohraných zápasov.

"Pre mňa je to neakceptovateľné. Domnievam sa, že takéto zmluvy sa ponúkajú oveľa starším hráčom alebo futbalistom, ktorí prekonali nejaké zdravotné problémy. Necítim sa taký starý, aby som to mohol podpísať. Myslím si, že zdravotne som v poriadku. Kontrakt, ktorý mi ponúkli, na mňa pôsobil rozpačito, takže som ho nepodpísal," uviedol 30-ročný stredný obranca, ktorý na Anfielde pôsobí od svojho prestupu zo Zenitu Petrohrad v januári 2008 a patrí medzi piliere defenzívnej formácie LFC. Podľa Daily Mail vedenie klubu ponúklo rodákovi z Handlovej nový kontrakt na tri roky s opciou na ďalších 12 mesiacov.

O Škrtelove služby je v Európe interes, záujemcovia však vyčkávajú, ako sa vyvinú jeho rokovania v Liverpoole. Dôrazný stopér zaň odohral 293 zápasov vo všetkých súťažiach a strelil 17 gólov.

Súvisiace články