Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Drsný odkaz brazílskeho futbalistu vlastným fanúšikom za urážky!
Zdielať na

Drsný odkaz brazílskeho futbalistu vlastným fanúšikom za urážky!

PORTO ALEGRE / Brazílsky futbalista Fabrício v službách Internacionalu súboj s mužstvom Ypiranga nedohral.

Brazílsky futbalista Fabricio už dlhšie nevydržal znášať neustály výsmech od fanúšikov svojho vlastného klubu Internacional Porto Alegre. V stredajšom zápase s Ypirangou Erechim priamo počas hry pri jednej bezzubej útočnej akcii na ľavej strane ihriska znechutený správaním divákov prenechal loptu spoluhráčovi a začal si gestami rúk so vztýčenými prostredníkmi vybavovať účty s publikom. Hlavný rozhodca neváhal a ukázal mu červenú kartu. Obranca ani neprotestoval, napriek snahe spoluhráčov upokojiť ho si demonštratívne vyzliekol dres a šmaril ho na zem. Cestou do kabín odmietal akékoľvek pokusy o útechu. Neodpustil si ďalšie gestá a fanúšikom adresoval jasný odkaz, že už nikdy nechce za klub hrať.

Internacional musel zvyšnú pol hodinu dohrávať oslabený o jedného muža v poli, napriek tomu vyhral v zápase regionálnej súťaže 1:0 gólom z penalty.

Vedenie klubu hráča dočasne až do nasledujúceho týždňa vylúčilo z kádra. V pondelok sa rozhodne o jeho ďalšom osude. Podľa prezidenta Internacionalu Vitória Piffera prejavil Fabricio nedostatok úcty voči klubu.

globo.br

Súvisiace články