Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Vtipálci zo štvrtej anglickej ligy. Ich terčom zadok zraneného rozhodcu
Zdielať na

Vtipálci zo štvrtej anglickej ligy. Ich terčom zadok zraneného rozhodcu

OXFORD / Sprej vo výstroji rozhodcov, ktorým označujú postavenie múru a lopty pri štandardkách, je v tejto sezóne na svetových trávnikoch novinkou. Vzhľadom na to sa celkom rýchlo stal prostriedkom pre vtipkovanie počas zápasu. Dočkali sa ho diváci vo štvrtej najvyššej anglickej súťaži, v ktorom hostil 19-ty Oxford posledný Hartlepool (0:2).

Počas útočnej akcie domácich, ktorú zakončili nepresnou strelou ponad brvno, sa hlavný rozhodca Patrick Miller trochu nešikovne zamotal popod nohy o zakončenie sa snažiaceho futbalistu. Až tak, že to neustál, spadol na trávnik a pri svojom nešikovnom kúsku sa zranil.

Z rozhodcu zajačik z Playboya...

Pri dopade na zem mu navyše vypadol "štandardkový" sprej a hosťujúcim hráčom z Hartlepoolu nebolo viac treba. V hlavnej úlohe vystupoval obranca Scott Harrison. Ten najprv s dávkou čierneho humoru začal obkresľovať sprejom zadok ležiaceho arbitra ako v kriminálkach, keď sa zaznačuje poloha mŕtvoly... No vzápätí pridal bonus, keď neborákovi rozhodcovi urobil v strede zadnej časti čiernych trenírok sprejom bielu bodku... Tú síce okamžite rukou zmazal asistent Patricka Millera, ale fór bol aj tak na svete! Ktovie, aké pochopenie bude mať pre vtipkovanie Scotta Harrisona anglická disciplinárka...

koláž_bodka_Anglicko_rozhodca

youtube.com/playboy

Súvisiace články