Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozhodca Slyško schytal v Kazachstane K.O.! Hrču mu zrazilo vrecko ľadu
Zdielať na

Rozhodca Slyško schytal v Kazachstane K.O.! Hrču mu zrazilo vrecko ľadu

ASTANA / Kvalifikácia na EURO 2016 odštartovala už vo všetkých skupinách. Aj v A-skupine, v ktorej hostili futbalisti Kazachstanu Lotyšsko. A tento zápas rozhodovali slovenskí arbitri.

Ako hlavný Ivan Kružliak, na čiarach mu pomáhali Roman Slyško a Ondrej Brendza. No a prvý z asistentov nebude na tento kvalifikačný duel spomínať vôbec v dobrom.

Bludný náhradník...

Nie, Roman Slyško neurobil na čiare žiadnu chybu, ktorá by ovplyvnila výsledok (duel sa skončil 0:0), no aj tak si svoje pôsobenie v hlavnom meste Kazachstanu riadne odskákal. Ešte pred zavŕšením polhodiny hry sa mu totiž pod nohy priplietol jeden z náhradníkov, ktorý sa bezprízorne rozcvičoval pri postrannej čiare. Keby aspoň pri, on sa ale motal priamo na nej a asistent rozhodcu Roman Slyško sledujúc hru na trávniku nemal žiadnu šancu sa mu vyhnúť. Schytal riadnu šupu do hlavy a vrecko plné ľadu mu prišlo náramne vhod... Po návrate domov sa ho však spýtame, či si dianie v Astane od inkriminovanej 26. minúty pamätá...

Má malý monokel

S Romanom Slyškom sme sa po jeho návrate do Bratislavy telefonicky spojili a k celej záležitosti nám povedal: "Bola to nešťastná nezavinená zrážka s jedným z náhradníkov. Zostal som po nej chvíľu otrasený a na narazené miesto som si priložil ľad. Zdravotne som v poriadku, akurát mám malý monokel pod ľavým okom."

Koláž_rozhodca_Roman Slyško

youtube.com