Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Famózna ľavačka Naniho! Jeho gólové torpédo letelo rýchlosťou 97 km/h!
Zdielať na

Famózna ľavačka Naniho! Jeho gólové torpédo letelo rýchlosťou 97 km/h!

LISABON / V 22. kole portugalskej Primeira ligy hostili futbalisti Sportingu Lisabon tím Gil Vicente. Teda mužstvo bojujúce o titul privítalo klub, ktorý sa bije o záchranu. Sporting však bol po dvoch remízach v rade v ťažkej pozícii...

Naopak, Gil Vicente sa v posledných dvoch kolách zmátožilo a ziskom šiestich bodov sa odlepilo od úplného dna tabuľky. V Lisabone sa jeho hráči tiež držali, v prvom polčase favorit ich bránu odomknúť nedokázal a cez prestávku svietil na tabuli stav 0:0.

Keď ľavačka nie je iba na podopieranie...

Sporting sa prvýkrát gólovo presadil šesť minút po návrate z kabín vďaka Japoncovi Tanakovi a v 69. minúte pridal nádhernú víťaznú poistku portugalský reprezentant Nani. Odchovanec Sportingu, ktorý prestúpil v roku 2007 do Manchesteru United a od minulého roka je vo svojom domovskom klube na hosťovaní z Old Traffordu, trafil naozaj neskutočne. Hlavou si priťukol autové vhadzovanie od spoluhráča, loptu si nechal na trávniku raz podskočiť a vzápätí ju ľavačkou napálil na bránu súpera. Gólman hostí Facchini nemal proti jeho krížnemu torpédu, ktoré letelo rýchlosťou 97 kilometrov za hodinu, žiadnu šancu zasiahnuť! Lopta skončila pod brvnom v pravom hornom rohu... Nádherný gól, ktorý vyvolal v domácom tábore búrku emócií!

Radosť_Nani_Sporting Lisabon

SITA

Súvisiace články