Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krásny gól z bahna v 5. anglickej lige! Pohotový volej takmer z polovice
Zdielať na

Krásny gól z bahna v 5. anglickej lige! Pohotový volej takmer z polovice

KIDDERMINSTER / Víkendový šláger piatej anglickej ligy Vanarama Conference priniesol krásny gól napriek tomu, že terén na štadióne v Kidderminsteri nebol ani zďaleka ideálny.

Na ťažkom rozbahnenom trávniku na seba narazili FC Kidderminster a Maccelesfield Town. Kluby z čela tabuľky, ktoré bojujú o postup do vyššej súťaže.

Vrátila sa ako bumerang

V prvom polčase na oranisku gól nepadol, v tom druhom nemali domáci priaznivci žiadny dôvod na spokojnosť. Hostia sa ujali vedenia v 66. minúte a ich trojbodová poistka sa zrodila len o tri minútky neskôr. No a prihrávku na druhý presný zásah súpera si nechtiac pripísal brankár Kidderminsteru Danny Lewis. Hoci mu nevyšiel odkop z hranice vlastnej šestnástky, naozaj nemohol tušiť, že sa mu lopta vráti tak bleskovo ako bumerang. No na jeho škodu i škodu celého mužstva nie do jeho rúk, ale do siete...

Špecialista na ďalekonosné parády

Gólmana atakoval jeden z hosťujúcich útočníkov, pred ktorým loptu odkopol priamo na Waidea Fairhursta, ktorý sa vôbec nerozpakoval a hoci bol iba kúsok za polovicou ihriska, pohotovým ďalekonosným volejom mu ju poslal späť. Ťažký kop pravačkou zvládol exkluzívne! Loptu už nemal Danny Lewis šancu zastaviť a tá skončila presne pri jeho ľavej žrdi. "Ten chlapec predviedol skvelé zakončenie. Keď takéto niečo vidím, musím iba sňať klobúk," pochválil strelca dokonca manžér domácich Gary Whild. Waide Fairhurst má v pravačke očividne ekrazit, už v novembri ohúril parádnou bombou do vinkla brány Chesteru. Pozrite si TU.

Waide Fairhurst_Macclesfield

manchestereveningnews.co.uk/mtfc.co.uk

Súvisiace články