Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Robbie Keane a jeho gólová nádhera. Jasle a super lobík!
Zdielať na

Robbie Keane a jeho gólová nádhera. Jasle a super lobík!

CARSON / Keď sa vysloví meno Robbie Keane, každý fanúšik futbalu vie, o koho ide. 34-ročný rodák z Dublinu odohral za Írsko 134 zápasov a dal v nich 62 gólov... Výborný strelec, veľký srdciar a bojovník!

Nezmazateľnú stopu zanechal tento Ír za sebou v anglickej Premier League, predovšetkým vo farbách Tottenhamu Hotspur. Zaň nastúpil v 238 dueloch, v ktorých zaznamenal 93 gólov!

Jubilejný a - naozaj krásny!

Robbieho už ale výborne poznajú aj priaznivci socceru v Amerike... Veď Keane od roku 2011 pôsobí v klube Los Angeles Galaxy, ktorého je už kapitánom a za ktorý strelil dnes v noci nášho času svoj jubilejný 50. gól! A ten hádam ani nemohol byť krajší. Stalo sa tak na trávniku posledného tímu Západnej konferencie MLS Chivasu a Robbie tam zvyšoval vedenie favorita na 2:0. Za Galaxy tento raz nehral od začiatku, na trávnik vybehol v 59. minúte a o ďalších deväť vykúzlil ozajstnú lahôdku. Najprv nasadil parádne "bakule" brániacemu Hurtadovi a vzápätí spoza šestnástky jemným oblúčikom prehodil gólmana Kennedyho. Dlhoročný tréner USA Bruce Arena, ktorý vedie Galaxy, bol z jeho kúsku celý bez seba. A ak ho uvidíte, bude aj vy. Nech sa páči!

Robbie Keane a Landon Donovan_radosť

SITA

Súvisiace články