Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Neymarova veľká pohodička. Lopta nie a nie spadnúť, fanúšikovia šaleli
Zdielať na

Neymarova veľká pohodička. Lopta nie a nie spadnúť, fanúšikovia šaleli

RIO DE JANEIRO / Mal byť hlavnou hviezdou Brazílie na domácom mundiale a aj ňou je! 22-ročný Neymar dal v základnej skupine štyri góly a kanárici preleteli do osemfinále z prvého miesta. Hviezda Barcelony si záujem fanúšikov a médií očividne užíva plnými dúškami.

Brazílčania sú doma pod obrovským tlakom, no ten akoby išiel mimo Neymara. Na tréningoch je uvoľnený, vtipkuje so spoluhráčmi. Po tréningoch ochotne rozdáva fanúšikom autogramy, s úsmevom sa nimi fotografuje.

S loptou hádam aj do postele...

Inak to očividne nie je ani pred osemfinále s Čile, ktoré odohrá Brazília v Belo Horizonte v sobotu od 18:00 h SEČ. V čase, keď na tréningu jeho spoluhráči vyklusávali, on sa svojej najobľúbenejšej hračky nevzdal. Na mysli máme samozrejme loptu. Žonglujúc s ňou krúžil po ihrisku a jeho guľatá priateľka počas videa, ktoré trvá vyše minúty, nie a nie spadnúť na trávnik. Priaznivci kanárikov sa spoza plota nemohli vynadívať na svoju megahviezdu. Jeho žonglovanie sprevádzal ich výskot a nadšený piskot. Ak to však s Čile nevydá na postup do štvrťfinále, bude zle nedobre...

MS_Neymar_tréning_žongluje

SITA

Súvisiace články