Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Neymar, záchranca malých votrelcov! Opäť raz ukázal svoje veľké srdce!
Zdielať na

Neymar, záchranca malých votrelcov! Opäť raz ukázal svoje veľké srdce!

RIO DE JANEIRO / Môžu naňho frflať, že je simulant najhrubšieho zrna. Svojimi nafilmovanými pádmi privádza do zúrivosti súperov aj ich fanúšikov. Áno, je to brazílska hviezda Neymar. Ten ale opäť raz v relatívne krátkom čase ukázal, že má veľké srdce!

Keď hrala Brazília začiatkom marca prípravný zápas v Johannesburgu, dosiahol tam Neymar hetrik a "kanárici" rozdrvili JAR 5:0. Okrem futbalového majstrovstva však zaujal futbalista Barcelony aj čímsi iným. Po poslednom hvizde totiž vtrhol na hraciu plochu chlapec-školáčik, ktorého sa usporiadatelia okamžite snažili z trávnika upratať... Všimol si to Neymar a chlapčisku pripravil nezabudnuteľný zážitok. Viac si pozrite TU.

Neymar ako fotograf!

Už vo štvrtok večer od 22:00 SEČ odohrajú Brazílčania otvárací zápas domáceho svetového šampionátu proti Chorvátsku. Tlak na nich je obrovský, tréningy ostro sledované. Neymar si ale očividne zachováva nadhľad. Reprezentanti krajiny samby a kávy sú pre tamojších chlapcov doslova bohmi. O tom, že bude raz ako oni, isto sníva aj uličník, ktorý vtrhol na ihrisko počas tréningu 5-násobných majstrov sveta. No a zopakoval sa starý-známy scenár. Neymar ho "vytrhol z pazúrov" strážnej služby a doviedol chlapca za spoluhráčmi. Z rúk mu vzal fotoaparát a začal fotiť. Samozrejme, chalanisko sa dočkal aj fotky s Neymarom. Gesto ako hrom!

Neymar_koláž_chlapec

themalaymailonline.com/toovia.com

Súvisiace články