Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nyom poslal Neymara pre fotku na pas... Ale pomsta bola sladká
Zdielať na

Nyom poslal Neymara pre fotku na pas... Ale pomsta bola sladká

BRASÍLIA / Hráči Kamerunu ukázali na brazílskom šampionáte viac výstrelkov, než futbalového kumštu. Mundial opúšťajú po bojoch v základnej skupine A bez bodu a so skóre 1:9... Somarín ale vyparatili viac než dosť. Naposledy sa o to postaral stredopoliar Granady Allan Nyom.

Už po zápase s Chorvátskom, ktorý Kamerun prehral 0:4, rozoberal futbalový svet trojicu hráčov afrického tímu. Najprv ukázal nepochopiteľný skrat skúsený Alexandre Song z Barcelony, ktorý zasadil úder zozadu do chrbta Mandžukiča a po červenej karte putoval predčasne z ihriska. FIFA mu potom naparila 3-zápasový dištanc. Zákrok si pozrite TU. No a v závere duelu s Chorvátmi ponúkli nevídané divadlo Assou-Ekotto a Moukandjo, ktorí sa do seba pustili a rozdeľoval ich Stéphane Mbia. To môžete vidieť TU.

O udobrenie nemal Neymar záujem...

V súboji s Brazílčanmi, v ktorom sa zrodila prehra Kamerunu 1:4, sa zase po štvrťhodine hry "zviditeľnil" Allan Nyom. V čase, keď už bola lopta mimo hry a Brazílčan Neymar už iba dokončoval svoj pohyb za ňou, doňho Kamerunčan zozadu prudko sotil a hviezdny kanárik zletel rovno pod nohy fotografom, ktorý mali svoje "štandy" za bránou Kamerunu. Tí tak mali Neymarovu tvár ako na podnose a mohli mu pokojne urobiť fotografie trebárs na pas... Nyom sa o pár sekúnd zbadal a chcel sa s Brazílčanom udobriť. Ten o to ale nemal žiadny záujem.

100. zápas, aj 100. gól!

Švédsky rozhodca Eriksson ani neukázal Kamerunčanovi žltú kartu, a tak zobral pomstu do svojich rúk, respektíve nôh, sám Neymar, ktorý strelil prvé dva góly domáceho megafavorita. Brazília odohrala svoj jubilejný stý zápas na majstrovstvách sveta a prvý Neymarov gól bol zhodou okolností jej stým na svetových šampionátoch!

MS_Kamerunčan Nyom a Barazílčan Neymar

SITA

Súvisiace články