Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Suárez, génius a blázon! Kanibal Luis zase raz hrýzol! Teraz Chielliniho
Zdielať na

Suárez, génius a blázon! Kanibal Luis zase raz hrýzol! Teraz Chielliniho

NATAL / To hádam ani nie je možné! V priebehu týždňa ukázal uruguajský útočník Luis Suárez opäť raz svoje dve tváre. Tú prvú - geniálnu, v zápase proti Angličanom, ktorým dal 28 dní po operácii kolena dva nádherné góly a jeho Uruguaj zvíťazil 2:1. Tú druhú - odvrátenú, dnes v súboji s Talianskom.

Duel Juhoameričanov s Európanmi bol súbojom "kto z koho" o postup do osemfinále. Talianom stačila remíza, Uruguajčania museli vyhrať. Gól však nie a nie streliť a nervozita sa dala krájať.

Dve tváre: génius a blázon...

Desať minút pred koncom ale prišlo niečo neuveriteľné. Neuveriteľné preto, že človek by si myslel, že sa už Luis Suárez poučil, keďže takúto nechutnú vec v minulosti už dva razy vyviedol. On totiž uhryzol Taliana Giorgia Chielliniho! Televízne zábery odhalili, že sa mu 27-ročný útočník v 80. minúte zahryzol do ramena. Talian zareagoval trhnutím, čo chcel ešte Suárez využiť a hodil sa o zem, akože ho súper inzultoval! Pozrite si to aj TU. Mexický rozhodca však Luisa Suáreza vôbec nepotrestal.

Koľko mu naparí disciplinárka FIFA?

O minútu neskôr strelil kapitán "Urus" Diego Godín jediný gól stretnutia, ktorý rozhodol o postupe Juhoameričanov do osemfinále práve na úkor Talianska. Uvidíme, aký trest vyrúbi disciplinárka FIFA Suárezovi, no v osemfinále si na 99,99 percent nezahrá. Nejde pritom o prvý prešľap kanoniera FC Liverpool podobného charakteru - po uhryznutí zadáka Chelsea Branislava Ivanoviča v roku 2013 dostal 10-zápasový dištanc v najvyššej anglickej súťaži. V roku 2010 ešte ako hráč Ajaxu Amsterdam rovnakým spôsobom napadol Otmana Bakkala z PSV Eindhoven!

MS_Suarez_Chiellini_koláž

SITA

Súvisiace články