Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
VIDEO. Škrtelova gólová hlavička pri víťazstve nad Man.City
Zdielať na

VIDEO. Škrtelova gólová hlavička pri víťazstve nad Man.City

LIVERPOOL / Ambície futbalistov FC Liverpool získať anglický ligový titul naberajú pomaly reálne kontúry vo víkendovom 34. kole Premier League.

The Reds privítali doma hráčov Manchestru City v dueli, v ktorom sa stretli prvý a tretí tím tabuľkového poradia. Zápas sa začal netradične o 14.37 h SELČ, teda o sedem minút neskôr, ako bolo pôvodne naplánované. Všetky futbalové stretnutia v Anglicku počas nadchádzajúceho víkendu budú mať úvodný výkop o sedem minút neskôr v porovnaní s pôvodným rozpisom. Na Ostrovoch si týmto spôsobom pripomenú 25. výročie tragédie na štadióne Hillsborough v Sheffielde, pri ktorej zahynulo 96 fanúšikov Liverpoolu. Význam sedemminútového posunu spočíva v tom, že inkriminovaný duel z roku 1989 ukončili po šiestich minútach o 15.06 h miestneho času. Pred každým stretnutím si obete uctia minútou ticha.

Hráči FC Liverpool triumfovali v nedeľňajšom stretnutí 34. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže v súboji prvého a tretieho tímu tabuľky nad Manchestrom City 3:2 (2:0). Za víťazné mužstvo postupne skórovali Raheem Sterling, Martin Škrtel a Philippe Coutinho. Pre slovenského zadáka je to už siedmy presný zásah v aktuálnom ročníku Premier League. V drese hostí sa strelecky presadil David Silva a vlastný gól dal obranca Liverpoolu Glen Johnson. V nadstavenom čase druhého polčasu videl červenú kartu záložník "The Reds" Jordan Henderson.

FC Liverpool - Manchester City 3:2 (2:0)
Góly: 6. Sterling, 26. ŠKRTEL, 78. Coutinho - 57. David Silva, 63. G. Johnson (vlastný), ČK: 90.+ Henderson (Liverpool)
Martin Škrtel (Liverpool) odohral celé stretnutie a v 26. min dal gól.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita

Súvisiace články