Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO. Zbláznil sa? Totálne hnusný faul! Súperovi dolámal nohu!
Zdielať na

VIDEO. Zbláznil sa? Totálne hnusný faul! Súperovi dolámal nohu!

TEL AVIV / Špinavosť najhrubšieho zrna! Odporný, hnusný faul Rubena Rayosa, ktorý videli diváci počas zápasu izraelskej futbalovej ligy Maccabi Haifa - Bnei Jehuda, inak ani nemožno nazvať.

VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE DETI A SLABŠIE POVAHY!

Kosť praskla ako suchý konár...

Ktovie, či španielskemu legionárovi "preplo", no brutalita v jeho podaní by si pokojne zaslúžila aj doživotný dištanc! Jeho obeťou sa stal stredopoliar hostí Rafi Dahan, ktorému zákerným sklzom oboma vystretými nohami napred dolámal jeho pravačku. Bývalý futbalista rezervy slávnej Barcelony predviedol túto špinavosť v 84. minúte a hráči tímu Bnei Yehuda po ňom vyleteli ako osy. Záhadou je, prečo Rayosa jeho spoluhráči tak vehementne obraňovali. Aj od nich by si totiž zaslúžil akurát tak zopár poriadnych faciek... Od rozhodcu schytal samozrejme červenú kartu.

Bol to zločin!

"Rayos sa pokúšal ukončiť moju kariéru! Nikdy mu neodpustím, čo spravil. Bol to zločin!," vyjadril sa Rafi Dahan. Ten bude musieť pravdepodobne posunúť aj termín svojej svadby, ktorú mal mať o tri týždne. Posledné slovo povie izraelská disciplinárka, no ozývajú sa hlasy, že by mal dostať dištanc až dovtedy, kým sa uzdravený Rafi Dahan nevráti na trávnik.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_hnusný faul_Rayos

youtube.com

Súvisiace články