Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Raz si hore, raz dole! Krásne nožničky i zlyhanie pred prázdnou...
Zdielať na

Raz si hore, raz dole! Krásne nožničky i zlyhanie pred prázdnou...

BRUSEL / Tak to občas v živote futbalového útočníka chodí. Niekedy dá gól, po ktorom naňho všetci spievajú ódy, no a niekedy zahodí aj nemožné a je terčom posmeškov... 23-ročný Belgičan Christian Benteke o tom vie svoje.

V nedeľu bo frajer...

V nedeľu prispel tento útočník v anglickej Premier League dvoma gólmi k hladkému víťazstvu Aston Villy nad Norwichom (4:1). Jeden z jeho presných zásahov bol priam výstavný! Dlhý pas z hĺbky poľa si Benteke - otočený chrbtom k bráne a tiesnený obrancom - pripravil prsiami a vzápätí vystrihol nožničky, po ktorých skončila prudká lopta pod brvnom bezmocného brankára. A Christian si právom užíval chvíle slávy...

...ako babrák skončil v stredu

Včera hostilo Belgicko v Bruseli v prípravnom zápase Pobrežie Slonoviny a Benteke sa tentoraz predviedol v úplne inom svetle. Za stavu 1:0 sa domáci dostali do rýchleho brejku. Po výbornej prihrávke sa Benteke ocitol prakticky pred prázdnou bránou, druhý gól Belgičanov ale nepridal. Lopta z jeho pravačky skončila nad brvnom a Christian sa iba neveriacky usmieval a krútil hlavou. Na jeho obhajobu ale dodáme, že lopta mu tesne predtým, ako do nej kopol, trochu podskočila na drne... Domáci napokon predsa len viedli 2:0, duel sa však skončil remízou 2:2.

POZNÁMKA: Na prvom videu vám ponúkame Bentekeho parádu, na druhom zase zahodenú tutovku.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Christian Benteke_Belgicko_vľavo

isifa.com - Benteke v drese Belgicka (vľavo)

Súvisiace články