Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO. Neymar, palec hore! V JAR zachránil školáčika - výtržníka...
Zdielať na

VIDEO. Neymar, palec hore! V JAR zachránil školáčika - výtržníka...

JOHANNESBURG / Brazílsky futbalový virtuóz Neymar ukázal počas prípravného zápasu "kanárikov" v juhoafrickom Johannesburgu nielen svoj veľký hráčsky, ale nepochybne aj ľudský rozmer. Vďaka nemu má miestny školáčik zážitok na celý život!

Najprv mohol z hľadiska s otvorenými ústami sledovať gólové manévre 5-násobných majstrov sveta, v ktorých hral hlavnú úlohu práve 22-ročný ofenzívny klenot FC Barcelona. Neymar totiž zaznamenal v Johannesburgu pri víťazstve 5:0 hetrik. V 47 zápasoch za Brazíliu tak dal už 30 gólov!

Lietal nad hlavami kanárikov...

Po poslednom hvizde rozhodcu sa však 7, možno 8-ročný chlapec vydal na hraciu plochu. Aj sa na ňu bez problémov dostal, no okamžite si ho všimli organizátori. Tí nemali so školáčikom žiadne zľutovanie a pratali ho z trávnika. Vtedy ale zasiahol práve Neymar, ktorý zobral chlapča dokonca na ruky a hybaj s ním do klbka rozradostených spoluhráčov! A juhoafrický školáčik si zalietal nad hlavami "kanárikov"! A potom nasledovalo fotenie. David Luiz "cvakal", Neymar s chlapcom pózovali a Oscar to so širokým úsmevom sledoval...

Nuž, milý Neymar: Palec hore! - alebo - Klobúk dole!...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Neymar v JAR_chlapec

www.brunchnews.com

Súvisiace články