Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO. Góly, aké ľudia milujú! Nádherná bomba do šibenice
Zdielať na

VIDEO. Góly, aké ľudia milujú! Nádherná bomba do šibenice

RÍM / Ak videl Rumun Stefan Radu z Lazia Rím v sobotu parádny gól Walesana Garetha Balea z Realu Madrid, tak potom prijal v nedeľňajšom zápase talianskej Serie A hodenú rukavicu naozaj obdivuhodným spôsobom. Opäť to bol gól, aké fanúšikovia futbalu na celom svete doslova milujú!

V sobotu sa v španielskej La Lige blysol fantastickým zásahom waleský klenot Realu Madrid Gareth Bale, keď ľavačkou vymietol zdiaľky šibenicu brány Elche. Lopta skončila po jeho bombe v sieti aj s pomocou brvna. Viac TU.

Pálil Radu - brankár si nedal radu...

No a v nedeľu servíroval minimálne rovnako chutné menu v talianskej lige ľavý obranca rímskeho Lazia Stefan Radu. Tento 27-ročný Rumun, ktorý je verný Laziu už od roku 2008, síce dal prvý gól v sezóne až pri svojom štrnástom štarte, no oplatilo sa čakať. Ľavou nohou vyslal na bránu Sassuola priam riadenú strelu. Jeho pumelica sa navyše odrazila od žrde a gólman Pegolo letel vzduchom úplne zbytočne... Vďaka Raduovi sa Rimania ujali v 36. minúte 1:0, aby napokon posledný tím tabuľky Serie A zdolali 3:2.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Stefan Radu_Rumun_Lazio

isifa.com

Súvisiace články