Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO. Made in Colombia. Krásne sólo a gól útočníka Asprillu!
Zdielať na

VIDEO. Made in Colombia. Krásne sólo a gól útočníka Asprillu!

LOVEČ / Premiéra ako hrom! Presne takú absolvoval v drese bulharského prvoligistu Litex Loveč 25-ročný ofenzívny stredopoliar z Kolumbie Moreno Asprilla. V domácom zápase 24. kola proti tímu Beroe Stara Zagora (3:0) dal dva góly a ten prvý bol navyše lahôdkový!

Naštartovali ho vydarené "jasle"

Parádne "zápisné" ponúkol fanúšikom Litexu už v 21. minúte duelu. Vtedy vybojoval jeho albánsky spoluhráč Gjasula za bezgólového stavu loptu pred pokutovým územím súpera. Zmocnil sa jej práve Asprilla operujúci na pravej strane ihriska a v priebehu niekoľkých sekúnd znemožnil viacero hráčov Beroe. Najprv nasadil "jasle" Zafirovovi, potom pekne domotal Dinkova s Ivanovom, na päťke si loptu ešte prehodil na pravačku, ktorou ju poslal do siete. Naozaj vydarené dielko...

Pomôže Asprilla aj k titulu?

Po víťazstve 3:0 si Litex pripísal do tabuľky tri body a dohromady ich má na konte 53. Teda iba o jeden menej ako vedúci Ludogorec Razgrad. Práve tieto dva kluby sa podľa všetkého pobijú o bulharský titul, 3. a 4. tím tabuľky Levski Sofia, resp. Lokomotiv Plovdiv totiž nazbierali zatiaľ iba 44 bodov. Ak sa Asprillovi, ktorý v decembri podpísal s Litexom 3-ročnú zmluvu, bude takto dariť aj ďalej, mohol by mu pomôcť k zisku majstrovskému titulu.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Moreno Asprilla_Kolumbia_Litex

www.hechosencolombia.com.co

Súvisiace články