Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
VIDEO. Tak to si pozrite! Gól zo 70 metrov po zblokovanej strele!
Zdielať na

VIDEO. Tak to si pozrite! Gól zo 70 metrov po zblokovanej strele!

SAN MINIATO / Človek, ktorý hrá futbal, má rád futbal a sleduje futbal, by si myslel, že na ihriskách videl už všetko. Zas a znova však príde moment, ktorý mu toto jeho presvedčenie roznesie na kopytách... Tak, ako teraz v Taliansku.

Konkrétne v talianskej štvrtej najvyššej súťaži Lega Pro C2/B. V jej 23. kole sa stretli tímy Tuttocuoio a Vigor Lamezia. Na poriadne rozbahnenom teréne padol jediný gól, ktorý dali hostia, no bol bez preháňania z kategórie unikátnych.

Jednoducho - haluz na entú!

Po polhodine hry rozohrali domáci futbalisti priamy kop. Na blate posúval loptu jeden z nich na strelu spoluhráčovi. Ten sa do nej oprel všetkou silou, no pod nohy sa mu vrhol brániaci útočník hostí Domenico Zampaglione a strelil rozhodne najkurióznejší gól svojej kariéry. Od jeho kolena (či stehna) sa lopta odrazila takou silou a trajektóriou, že skončila v sieti bezmocného gólmana klubu Tuttocuoio! Ten sa totiž nachádzal pri útočnej akcii svojich spoluhráčov riadny kus pred svojou bránou a 300 divákov videlo čosi, na čo tak skoro nezabudnú...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Taliansko_gól z blata

youtube.com

Súvisiace články