Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO. To sa lepšie trafiť nedalo. Takto vyzerá 100-percentný vinkel!
Zdielať na

VIDEO. To sa lepšie trafiť nedalo. Takto vyzerá 100-percentný vinkel!

EINDHOVEN / Veľakrát sa pri opisovaní pekných gólov čitateľ stretne s výrazmi ako: vymietol horný roh, vysťahoval pavúkov, trafil šibenicu, namieril priamo do vinkla... I keď niekedy k tomu 100-percentnému zásahu do vinkla možno kúštiček chýba. Teraz však nie, teraz je to ozaj na "tuti"!

Na svedomí to má mladý 21-ročný belgický stredopoliar Stef Peeters hrajúci za holandského druholigistu Spartu Rotterdam. V 25. kole hral jeho tím na ihrisku rezervy PSV Eindhoven a on poslal hostí v 22. minúte do vedenia naozaj krásnym priamym kopom.

Ej, mať takú ľavačku!

Vôbec mu nevadilo, že pozícia, z ktorej poslal loptu na bránu, bola skôr vhodnejšia na center, než na strelu. Jemu tá strela čertovsky vyšla, ľavačkou loptu zakrútil do vzdialenejšieho horného rohu, ktorý trafil priam fantasticky! Lopta si ešte chvíľu aj "zatancovala" v konštrukcii, ktorá je určená na prichytenie siete... Bývalý hráč Genku Peeters si tak dal s malým predstihom pekný darček k 22. narodeninám, ktoré oslávi v nedeľu 9. februára. Jeho tím navyše vyhral 2:1 a prerušil tak sériu troch prehier.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Stef Peeters_Sparta Rotterdam

www.gva.be

Súvisiace články