Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Auuu, to muselo bolieť! Po góle šupa hlavou do žrde!
Zdielať na

Auuu, to muselo bolieť! Po góle šupa hlavou do žrde!

COMARCA LAGUNERA / Dal dva góly, jeho mužstvo zvíťazilo 2:0, no ktovie, či si to bude pamätať. Či si to nebude musieť pozrieť iba zo záznamu, aby sa dozvedel, čo sa mu to vlastne stalo. Reč je o kanonierovi mexického futbalového klubu Santos Laguna Javierovi Orozcovi.

V piatom kole súťaže Primera División - Clausura privítal klub Santos Laguna Tolucu a o svojom víťazstve 2:0 rozhodol už v prvom polčase. A to v priebehu troch minút. Javier Orozco otvoril skóre v 32. a ďalší zásah pridal s veľkým prehľadom o tri minúty neskôr. Ten ho však poriadne bolel a vôbec ho nestihol osláviť.

Hriešnik vedel, že je zle

Orozco sa po páse z hĺbky poľa vyhol ofsajdovej pasci, perfektne si loptu prebral, prehodil si brankára Talaveru a hlavou zblízka dopravil loptu hlavou do siete. Dobiehajúci kapitán hostí Paulo da Silva ho však postrčil a Orozco, ktorý stratil rovnováhu, to v páde napálil hlavou do žrde!

Bola to riadna šupa a hriešnik, ktorý to spôsobil, hneď vedel, že je zle a gestami naznačoval rýchly príchod lekára. Orozco skončil na mobilných nosidlách a to, že zariadil prvú výhru svojho tímu v sezóne, sa možno dozvedel až s odstupom času v nemocnici...

Pozrite si priložené video:

Futbal_Mexiko_Javier Orozco

isifa.com

Súvisiace články