Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Slovensko otvorí kvalifikáciu na EURO zápasom proti Maďarsku. Hamšík má v taktike jasno
Zdielať na

Slovensko otvorí kvalifikáciu na EURO zápasom proti Maďarsku. Hamšík má v taktike jasno

TRNAVA / Susedské derby už nezadržateľne klope na dvere. Vo štvrtok večer v Trnave naši futbalisti otvoria novú kvalifikáciu na EURO. Čakajú ich Maďari, ktorých povedie bývalý tréner Dunajskej Stredy Marco Rossi.

Práve tento Talian -Marco Rossi vštepil Maďarom nový štýl hry. Ten je postavený na agresivite a vysokom pressingu. "Dobre pripravení fyzicky, agresívne mužstvo takže v tomto sa im musíme minimálne vyrovnať. Potom už je tá kvalita na našej strane," vyjadril sa kapitán futbalovej reprezentácie Marek Hamšík.

Rodina Marca Rossiho žije neďaleko Neapola a je veľkým fanúšikom SSC, teda donedávna aj Mareka Hamšíka. Oni dvaja sa ale osobne nepoznajú.
"My dúfame, že ich porazíme a rád sa s ním porozprávam po zápase," dodal Hamšík.  Oba nedávne derby súboje s Českom sme v Lige národov prehrali. V ďalšom susedskom meraní síl chcú byť Slováci úspešnejší. "Je to pre nás malé derby, sú to predsa naši susedia. My ale určite ideme za víťazstvom, chceme dobre odštartovať túto kvalifikáciu," vyhlásil kapitán Marek Hamšík. 

Súvisiace články