Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Zdeno Chára sa opäť pobil
Zdielať na

VIDEO: Zdeno Chára sa opäť pobil

NEW YORK / PHILADELPHIA / Zdeno Chára v pondelok oslávil už 42. narodeniny, ale v NHL sa vôbec nešetrí. Nestarnúci kapitán Bostonu to potvrdil aj v súboji s ostrovanmi, v ktorom opäť zhodil rukavice.

Patrí medzi najvyšších, najstarších a naj rešpektovanejších v lige. Stále sa ale nájde niekto, kto si na 206 centimetrového obra na korčuliach trúfne. Ako posledný to skúsil Matt Martin. Útočník ostrovanov z New Yorku veľmi rýchlo pochopil, že na Chárove rozpätie rúk je prikrátky. Martin skončil po pästnej výmene ako inak na ľade – útechou mu môže byť štatistika, že nebol ani prvý, ani posledný.

Zdeno Chára odkorčuľoval proti tímu, ktorý ho v roku 1996 do NHL draftoval, takmer 20 minút, nazbieral tri plusky a tešil sa z pohodlnej výhry 5-0. Jeho krajan a spoluhráč brankár Jaro Halák, ktorý takisto obliekal dres ostrovanov, do hry nezasiahol.

Tomáš Tatar patrí k ťahúňom Montrealu a potvrdil to aj na ľade Philadelphie. Druhý najproduktívnejší hráč Canadiens si pri presnom zásahu Gallaghera pripísal asistenciu. Montreal aj vďaka nemu vyhral nad letcami 3-1 - jeho šanca na play stále žije.

Športu po novom šéfuje športovec. O koho ide? Pozrite si reportáž:

Súvisiace články