Jasno
18°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
VIDEO. Čierny deň brankára Černého. Alebo parádna trefa od polovice!
Zdielať na

VIDEO. Čierny deň brankára Černého. Alebo parádna trefa od polovice!

BURGAS / Takto inkasovaný gól rozhodne nepoteší žiadneho brankára. Na druhej strane však urobí radosť tým, ktorí vedia oceniť prehľad v hre a parádnu kopaciu techniku. Tú ukázal v bulharskej futbalovej lige Cvetomir Conkov a jeho obeťou sa stal český brankár Tomáš Černý.

Naozaj výstavný kúsok priniesol včerajší zápas 18. kola bulharskej najvyššej súťaže, v ktorom hostil Neftochimik Burgas tím CSKA Sofia. Predposledný tím tabuľky bol proti tomu tretiemu absolútnym outsiderom, no v 18. minúte ho vďaka Conkovovi parádne zaskočil.

Lepšie sa to trafiť nedalo!

Stredopoliar domácich si okamžite po zisku lopty v stredovom kruhu všimol, že 28-český gólman hostí je dosť ďaleko pred svojou bránou, raz si ju posunul a potom ľavačkou vykúzlil naozaj nádherný gól. Treba uznať, že loptu trafil asi meter za polovicou ihriska ideálne a tá zapadla priamo pod brvno Černého brány. Tomu chýbalo pár centimetrov, aby ju dokázal vytlačiť na roh.

Iba estetický dojem...

Z krásneho gólu mali domáci hráči i diváci obrovskú radosť, no nepriniesol im ani len bod. Ešte do polčasu totiž favorit vyrovnal a záverečnej desaťminútovke strhol dvoma gólmi víťazstvo na svoju stranu. Burgas teda prehral s CSKA Sofia 1:3.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Brankár_Tomáš_Černý_Čech

www.hamiltonfc

Súvisiace články