Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Fanúšikovia Arsenalu volia Boruca! Titul šašo roka má na dosah...
Zdielať na

Fanúšikovia Arsenalu volia Boruca! Titul šašo roka má na dosah...

LONDÝN / Boruc, Boruc, nešťastný chlapče...! Poľský gólman Artur Boruc, ktorý už nastváral medzi tromi žrďami zopár psích kúskov, sa opäť raz vyznamenal... Brankár Southamptonu tentoraz predviedol poriadne nevydarenú krokovú variáciu v zápase anglickej Premier League na pôde londýnskeho Arsenalu...

V šlágri 12. kola zavítal tretí tím tabuľky k lídrovi a ten dostal od v 22. minúte od Poliaka predčasný vianočný darček. Ktovie, čo to Borucovi napadlo, no nad loptou začal pred svojou bránou prevádzať tanec Svätého Víta... Útočníkovi "kanonierov" Olivierovi Giroudovi nebolo viac treba a šiel si tiež zakrepčiť.

Boruc stratil choreografa...

Boruc pri svojich kľučkách stratil choreografa a 16-násobný francúzsky reprezentant si ho vychutnal ako malinu. Loptu mu totiž zobral a bez problémov ju dopravil do prázdnej brány. "Ten gól nám dosť pomohol," priznal po zápase. Darovaný gól mal navyše ešte jeden rozmer: "Pred dvoma dňami mi zomrel starý otec. Góly venujem jemu," povedal pre portál bbc.co.uk Giroud, ktorý v 86. minúte pečatil na konečných 2:0.

Artur to má do zbierky

Arturovi Borucovi ide v tejto sezóne Premier League karta... Pozornosť celého futbalového sveta na seba pritiahol už 2. novembra, keď na trávniku Stoke City inkasoval v 10. kole už po štrnástich sekundách hry. A to z kopačky domáceho gólmana Asmira Begoviča! Bosniak ho totiž prekonal z vlastného výkopu, keď lopta preletela ponad hlavu nešťastníka Artura až do siete. Viac TU. Zápas sa skončil 1:1.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Artur Boruc_chyba_Giroud

isifa.com

Súvisiace články